Soseaua Giurgiului, nr. 50, Videle, Judet Teleorman
Meniu
Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20
martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:
1. Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelta, grau mare sau hibrizi ai
acestora); 2. Crustacee si produse derivate; 3. Oua si produse derivate; 4. Peste si produse
derivate; 5. Arahide si produse derivate; 6. Soia si produse derivate; 7. Lapte si produse derivate
(inclusive lactoza); 8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus Communis L.), alune de padure
(Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan
[Carya ILLInoiesis(Wangenh.) K.Koch], nuci de Brazilia ( Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia
Vera), nuci de Macadamia si nuci OueensLand ( Macadamia Ternifolia) si produse derivate;
9. Telina si produse derivate; 10. Mustar si produse derivate; 11. Seminte de susan si produse
derivate; 12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/litru; 13. Lupin si produse
derivate;
14. Moluste si produse derivate.
In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de
efectuarea comenzii.